NotaBene in Coronatijd

De afgelopen twee jaren kon weinig worden gerepeteerd. Waar de maatregelen het toelieten werd de draad weer opgepakt. Door de digitale mogelijkheden en een paar mooie initiatieven heeft het onderlinge contact zeker niet onder de lockdowns geleden.

Zo vierde NotaBene in de nazomer haar 30-jarig jubileum met een High Tea in de tuin van Museum Kempenland in Eersel. Een bezoek aan het museum was mogelijk en een interessante lezing over de harp door harpiste Ingje van Rijn, gevolgd door een klein concert met koorzang en harpspel maakten het extra feestelijk.

In het najaar bezocht het koor het concert van het Lets Radiokoor in DomusDela. Een prachtige uitvoering van 7 Magnificat-antiphonen van Arvo Pärt en Stars van Eriks Esenvalds. Om het glas te heffen op een voorspoedig 2022 trof het koor elkaar op een zondagmiddag in de Genneperparken voor een wandeling en ontmoeting in het Genneper Paviljoen.